Kärähtäneet -ruokablogi

heidi

Tervetuloa lukemaan Kärähtäneitä! Olen Heidi, nykyisin Oulussa vaikuttava ruokahullu sekä kolmilapsisen ja kolmikoiraisen perheen ruuhkavuosiaan elävä äiti. Tukijoukoistani löytyvät isäntä, päiväkoti-ikäiset lapset, kaksi seisojaa ja yksi hirvikoira.

Arvostan ruuanlaitossa hyviä raaka-aineita, niiden kunnioitusta ja monipuolista käyttöä, taloudellisuutta unohtamatta. Mitään varsinaista teemaa ei blogissa kuitenkaan ole vaan ruokaa tehdään laidasta laitaan, kaikkiruokaiseen makuumme sopivasti. Tilanteen salliessa saatetaan piipahtaa ravintolassa. Suuri osa kokkailuista on helppoa arkiruokaa, mutta mukaan mahtuu paljon myös juhlavampaa evästä sekä ruokaprojekteja, samalla uutta opetellen. Inspiraatiota haetaan keittiöistä kautta maailman.

Taloutemme (ihmis)perheenjäsenten kesken syömme noin 130 ateriaa viikossa, joista jää päiväkoti- ja työpaikkaruokailujen jälkeen vielä montaa ateriaa kotiin valmistettavaksi. Niinpä hyviä reseptejä ei koskaan ole liikaa.

Ruusuja, risuja, muuta asiaa? Jätä kommentti blogiartikkeliin tai laita sähköpostia osoitteeseen karahtaneet (a) gmail.com.

Tutustu myös facebook-sivuumme!