Kahdeksan satunnaista asiaa

huhtikuu 6, 2013

Kahdeksan kysymyksen (tai oikeastaan vastauksen) haaste osui kohdalleni toistamiseen, mutta olin ihan yhtä imarreltu kuin ensimmäiselläkin kerralla 🙂 Haasteen heittivät pitkän linjan ruokabloggaajat Pastanjauhajat, nöyrin kiitokseni siis Ouluun!

Haasteen säännöt kuuluvat seuraavasti:

1. Kiittää haasteen antajaa.
2. Jakaa haaste kahdeksalle ruokabloggaajalle.
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tästä haasteesta.
4. Kertoa 8 satunnaista asiaa itsestään

Koska edellisellä kerralla olin häpeällisen saamaton ja jätin vain avoimen kutsun tarttua haasteeseen, nyt reipastuin listaamaan joukon blogeja, joita haluan nakata haasteella. Osa on vanhoja tuttuja, osa taas uudempia bongauksia mutta sitäkin mielenkiintoisempia.

Kääpiölinnan köökissä
Makuja kotoa
Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kaakao kermavaahdolla
Köökistä kajahtaa
Mausteinen Manteli
Luimupupu
Campasimpukka

Ja vielä, en soisi kenellekään mitään paineita haasteen eteenpäin laittamisesta (ja moni on siihen varmasti jo aiemminkin tarttunut), joten noukkikaa tämä ihan oman jaksamisenne mukaan. Joka tapauksessa on iloni linkittää kaikkiin näihin hienoihin blogeihin!

Loppuun vielä omat kahdeksan umpimähkäistä asiaani:

1. Seisojamäärä on hiljattain tuplaantunut taloudessamme, luppakorvia on nyt kaksi.

2. Keväisin minulle iskee matkakuume, aina juuri tässä kohtaa, kun vielä ei ihan kunnolla ole kevät mutta lumet sulavat ja päivät pitenevät jo. Juuri nyt kaipaisin kovasti Skotlantiin, minne teimme ihanan matkan viime keväänä.

3. Liityin hiljattain Marttoihin – innostuin kovasti heidän kursseistaan ja teemoistaan, joten täytin samoilla höyryillä myös jäsenlomakkeen 🙂

4. Tällä hetkellä takataskussa on iso kasa jo kokattuja reseptejä, jotka odottavat pääsyään blogiin. Voisiko vuorokauteen lisätä muutaman tunnin?

5. Viime kesänä pihaviljelyni saldo oli yksi lehtikaali, sekä siskoltani lahjaksi saadut minttu ja oregano. Kaiken muun veivät joko ötökät tai seisoja. Tänä kesänä uusi yritys, kun vaan pääsisi lumikasoista ensin eroon!

6. Viimeisen kuukauden teema on ollut hedelmähulluus – en muista, milloin olisin kuluttanut viimeksi yhtä paljon omenoita ja appelsiineja. Nam!

7. Olen parina viime vuotena havainnut olevani enemmän ja enemmän kotihiiri, tai kuten isäntä sanoo, hieman komeroitunut. Hmmm. En ole ihan varma, mitä mieltä olen asiasta 😉

8. Ja lopuksi vielä ruoka-asiaa; kohta saa taas parsaa, jee!

Kuva ei oikeastaan liity mihinkään erityisemmin, mutta sopii kuitenkin kivan keväisenä moneenkin kahdeksasta asiastani.

7 Comments

 • Reply Heidi huhtikuu 6, 2013 at 8:38 am

  Kaimallasi on myös matkakuume! Erityisesti houkuttaisi Italia (ja tietty aina New York), mutta toukokuussa tuleva Kreikan reissu ei ole varmaan mikään huono reissu sekään 😉

 • Reply Mimosa huhtikuu 6, 2013 at 8:39 am

  Kiitos haasteesta! Mulla onkin näitä muutama odottamassa tuolla luonnoksissa, sais vaan joskus aikaseks kirjoittaa ne loppuun 😉 Naurahdin tolle komeroitumiselle, kuinka hyvin sanottu! Mäkin oon aikamoinen kotihiiri ja hedelmäahmatti kans 🙂 Aurinkoista viikonloppua!

 • Reply Minna Ahvenainen huhtikuu 6, 2013 at 9:24 am

  Kiitos haasteesta! Meillä talo täynnä taimikasvatus yrityksiä ja kasvihuonekkin jo melkein tilattu :D, saa nähdä miten onnistuu.

 • Reply Tusla huhtikuu 6, 2013 at 9:36 am

  Kevään matkakuumeilu kuulostaa tutulta. Ja itsekin olen miettinyt kovasti tuota Marttoihin liittymistä…

 • Reply Heidi - Kärähtäneet huhtikuu 6, 2013 at 2:42 pm

  Hauska kuulla, että muillakin on samantapaisia kevätkuumeita (tai etten ole ainut komeroituja ;)! Tusla: ilmoittauduin Marttojen makkarakurssille, joka on kesäkuussa, sitten pääsen ottamaan ihan käytännön kosketusta toimintaan. Odotan innolla!

 • Reply luimupupu huhtikuu 6, 2013 at 7:09 pm

  Kiitokset haasteesta. Vastailen mielelläni kun selviydyn pyykkivuoresta.
  Rapsutukset molemmille seisojille!

 • Reply Heidi - Kärähtäneet huhtikuu 7, 2013 at 6:01 am

  Luimupupu: rapsutukset toimitettu 🙂 Tsemppiä pyykkivuoren kanssa!

 • Leave a Reply