Kivoja juttuja :)

helmikuu 23, 2013

Kaikenlaisia ilonaiheita on pulpahtanut vastaan, vaikka uusia reseptejä ei ole viime päivinä syntynyt. Sain ensinnäkin Kääpiölinnan Iituntiltulta New Blog Love -tunnustuksen, nöyrin kiitokseni siitä!  Eikä siinä vielä kaikki, vaan Keittiössä, Kotona ja Puutarhassa -blogin Minna muisti samaisella New Blog Love -tunnustuksella sekä vielä 8 kysymyksen haasteella, eli suuren suuri kiitos lähtee myös Minnalle! Olen hurjan otettu molemmista jutuista, upeaa, kun pikkublogiani muistetaan näin roppakaupalla 🙂

Pahoittelen myös, että tunnustusten ja haasteen nappaaminen on kestänyt näin kauan kaikkien kiireiden keskellä. Nyt aloitan kuitenkin kahdeksan satunnaisen asian haasteella, jonka säännöt kuuluvat näin:
1. Kiitä haasteen antajaa
2. Jaa haaste kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoita näille kahdeksalle haasteesta
4. Kerro 8 satunnaista asiaa itsestäsi
Täältä pesee satunnaisia asioita, jotka sikäli ovat hieman epäsatunnaisia, että kaikki ovat pieniä mukavia juttuja viime ajoilta – jokainen kuitenkin sellainen asia, josta tuskin tulisi erikseen kirjoitettua:
1. Niin mukavaa, kun tulee kevät! Päivien pidentyminen näkyy konkreettisesti jo siinäkin, että silloin tällöin ehtii ottamaan ruokakuvat luonnonvalossa, mikä ei ole itsestään selvää meidän talouden ruokailuajat huomioiden.
2. Pitkästä aikaa olen innostunut jättikatkaravuista; pääsin joskus vähän kyllästymään niihin, mutta nyt olen saanut muutamat niin hyvät ravut hiljattain, että reseptejä tulee varmasti näkymänä täälläkin.
3. Sain Snellmannilta ensimmäisen tuottajatahon järjestämän reseptikisakutsuni heidän lenkkikilpailuunsa, mikä oli kovin mukavaa. Vielä mukavampaa kuitenkin oli, että järjestäjä valitsi minun ottamani valokuvan kisan etusivun banneriin. Valokuvaus on minulla vielä niin hakusessa, että tällainen palaute lämmitti kovasti 🙂
4. Omakehulinjalla jatkaakseni, huomasin Kärähtäneiden hypänneen reilusti ylöspäin Top100-ruokablogit -listauksessa pari viikkoa sitten. Lista ei ole mitenkään staattinen eli heilahdus voi tapahtua takaisinkin päin, mutta minulle muutos kertoi siitä, että itselleen edelleen uudentuntuiseen blogiin on alkanut syntyä lihaa luiden ympärille, tekstimassa karttuu pikku hiljaa ja se on todella palkitsevaa. 
5. En ole vielä päässyt käymään Hietalahden uudelleen avatussa hallissa, mutta odotan sitä kovin innolla; toivottavasti mukaan tarttuisi madetta!
6. Muita odotettavia asioita lähitulevaisuudessa on minun ja isännän varaama illallispöytä Chef & Sommelieriin. Tätä on odotettu (varmaan ainakin kaksi vuotta)! 
7. Tänäkään vuonna meillä ei vietetä ihmisten synttäreitä, mutta koiran synttärit ovat tiedossa taas parin viikon päästä. Joko se täyttää kaksi?
8. Kirjahyllyssä kuumottaa muutamakin mukava keittokirja, joka odottaa tällä hetkellä avaamistaan, ja lisää on pian tulossa Amazonilta – uusia kokkausinspiraatioita tiedossa siis! 
New Blog Love -tunnustus puolestaan on tällainen: kiitä tunnustuksen antajaa ja linkitä hänet blogiisi. Jaa tunnustukset eteenpäin viidelle ihanalle blogille. Ilmoita  bloggaajille tunnustuksesta.
Toistan vielä alussa antamani kiitokset sekä Iituntiltulle että Minnalle 🙂 
 
Häpeällisesti olen kuitenkin niin myöhään liikkeellä ja samaiset haasteet ja tunnustukset ovat aika pitkälti jo käyneet seuraamissani blogeissa, että en nyt suoraan laita kumpaakaan näistä eteenpäin nimettyihin blogeihin. Koska en kuitenkaan hetkeksikään sulje pois sitä vaihtoehtoa, että vain taas unohtaisin jonkun ihanaisen blogin, niin jätän tähän kanssabloggaajille avoimen kutsun napata New Blog Love -tunnustus tai kahdeksan kysymyksen haaste itselleen. Olkaa hyvät! 🙂

No Comments

Leave a Reply