Lomakapina ja vastaus ahvenhaasteeseen

heinäkuu 20, 2012

Näin ihanaa oli mökkiruokailu juhannuksena, saa nähdä, mitä lomilla keksitään!

Kuulostaapa otsikko riidanhaluiselta, mutta ei hätää, tarkoitus ei ole rähistä – tänään nimittäin alkaa loma! Vain viikon, mutta lomaa sekin, ja Kärähtäneet hiljenee siksi aikaa. Lähdemme mökkilomalle Savoon, joten toivottavasti viikon päästä on paljon mukavia lomakuulumisia ja -reseptejä jaettavana. Ehkä matkan varrelta löytyy myös raportoimisen arvoisia pysähdyspaikkoja . Sadetta on luvattu ainakin jonkin verran, mutta toivottavasti jossain välissä näyttäisi samalta kuin kuvassa juhannuksena eräällä toisella mökillä!

Kapina-asia liittyy lähinnä siihen, että ennen oikeaa lomaa olen ollut kaksi päivää ruuanlaittolakossa. Eilen söin huikeaa pussiklassikkoa italianpataa ja tänään aion tilata pizzan, korkata kaljan ja nostaa jalat ylös. Kapina ei sen pidemmälle jatkukaan, sillä mökille päästyä palaan kyllä hellan, grillin tai muun vastaavan ääreen.

Ja lopuksi siitä ahvenhaasteesta, tein pari viikkoa sitten ahventartarin ihan muuten vaan, mutta nyt se on myös ilmoitettu haasteeseen. Muitakin hyviä herkkuja on jo listalla, käykäähän kurkkaamassa ja äänestysajan alettua 24.7. myös äänestämässä.

Kesäkoira 🙂

Nyt jo vähän nuupahtaneet koristekrassit paremmassa terässä.

2 Comments

  • Reply suolaajahunajaa heinäkuu 20, 2012 at 3:46 pm

    Hyvää lomaa ja hienoa, että Kivistön tyttöjen haasteeseen tulee lisää osallistujia.

    Jos olette liikkeellä lähellä Juvaa, kannattaa pysähtyä Wehmaan kartanon englantilaisessa teehuoneessa. Se on hiukan luksusta matkalle.

  • Reply Heidi heinäkuu 21, 2012 at 5:35 am

    Kiitos taukovinkistä! 🙂

  • Leave a Reply